-->
(ако искате да рекламирате сайта си при нас, пишете ни тук)

Голяма забава следващия уикенд!

Здравейте, приятели!

Знам, че повечето от вас или са тръгнали на училище, или им предстои. Надявам се всички да имате прекрасна година в училище, и да научите много неща, които ще използвате до края на живота си!

Аз исках да се уверя, че всички са маркирали календарите си за две вълнуващи събития тази седмица. На 24, Петък, годишния Фестивал на жътвата започва! Температурите в Панданда ще падат, и красивите цветове на есента ще се виждат из целия остров (е, без Кокосовия Плаж - там винаги е горещо!). Вие ще започнете да виждате вкусни карамелени ябълки да се появяват на земята, но не ги яжте! Вие ще трябва да ги събирате и да ги размените за специални награди!

На следващия ден Събота, 25, е планиран друг невероятен Безплатен Елитен Ден! Безплатния Елитен Ден (или както ние го наричаме, БЕД) е ден, когато всеки, който влезе в пандата си има пълен достъп до Елитните неща за този ден. Ти можеш да купиш всичко, което поискаш от каталозите, можеш да декорираш своята къща на дърво, дори и да си осиновиш домашен любимец дракон.

Ще бъде забавно!
Хенри


хохо Мечи

Leave a Reply