-->
(ако искате да рекламирате сайта си при нас, пишете ни тук)

Пригответе се за Безплатния Елитен Ден!

ВръзкаЗдравейте, приятели! Почти е време за Безплатния Елитен Ден. Точно така, тази събота, август, 25, всеки, който влезе в пандата си ще получи достъп до нещата за Елитни Членове за един ден.

И така, какво можете да правите на Безплатния Елитен ден? Вие можете да отидете в Clothing Co. в East Market Street и да похарчите парите си за всичко от каталога. Можете да декорирате къщата си на дърво от каталога House & Tree, тогава да я отключите, за да могат да влязат приятели и да се забавлявате.

Ако винаги сте мечтали за домашен любимец драконче, можете да си купите такова от Izzy в Pet Shop, West Market Street. Също така, ако сте достигнали достатъчно ниво, можете да си вземете кон за яздене от Questy!

Можете още от сега да печелите коинс като събирате плодове, зеленчуци, кокосови орехи, гъби, кристали, и неща за рециклиране, и след това ги продадете на гражданите от Панданда. Също можете да ловите риба и да я продавате на Fishy Joe. Дори можете да печелите пари като минавате куестове!

Безплатния Елитен Ден е само за един ден. Той започва тази събота,
12:01 часа панданда време и свършва неделя, 23:59 часа панданда време, така че си отбележете календарите!
И не забравяйте - Фестивала на Жътвата започва петък!


**Не - елитните панди ще запазят нещата си, които са закупили по време на Безплатния Елитен Ден, но няма да могат да ги използват без Елитно Членство (изключение правят бъдещите Безплатни Елитни Дни). Конете на куести за Елитни предмети. Дракончетата ще останат в къщите ви и ще се излюпят след седмица.

хохо Мечи

Leave a Reply