-->
(ако искате да рекламирате сайта си при нас, пишете ни тук)

Нов Панданда форум в Toontask!

Здравейте, приятели!

Имам много готини новини за вас! Вече Панданда си има специален форум в Toontask.com! Можете да го видите като натиснете тук. Също можете да го откриете във официалния блогрол!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhm_Raer6-u34P2HptG9TpzvtxWE1lhj_X71p5MR-dNqgphhMCBoo5puM7O7TddXR6jcsKo8HFEi5zGuGnwcsbn_RkoDVKzfklODpw38kGaLzo_miQ7jd36671lUYK-nRbS0B-GEHMiZPc/s320/ToonTask+PD+Forum02+Aug.+09+23.31.jpg

Вие ще трябва да създадете собствен акаунт в Toontask.com, преди да публикувате теми. Можете да използвате вашето панда име, ако е свободно, но се уверете, че не използвате панда паролата си.

Когато влезете в акаунта си, вие можете да промените темата на сайта! Просто отидете най-долу в страницата и потърсете Change Theme в левия ъгъл.

Когато се регистрирате, уверете се, че сте добавили пандата си в database.
Можете да го намерите в горното меню на блога, където пише Characters. Можете да включите вашето ниво и колко куеста сте извършили. Можете да използвате database, за да търсите други панди във форума. Това е много готина добавка във форума!

Естествено, трябва да прочетете правилата на форума и правилата за постване. The ToonTask.com форумите са предимно за деца, и, също като Панданда, всеки един пост трябва да е направен за деца, дори и да сте възрастен!

Аз ще си направя акаунт скоро, също и модераторите. Надявам се да срещнете много от моите приятели в Toontask Pandanda Forums!

Забавлявайте се, Панди!
Хенри


хохо Мечи

4 comments to Нов Панданда форум в Toontask!

Leave a Reply