-->
(ако искате да рекламирате сайта си при нас, пишете ни тук)

"Follow That Arrow" конкурса започва утре!

Здравейте, приятели!

Знам, че вие нетърпеливо чакахте за нов конкурс с награда Елитно Членство, така че ето го - първият "Follow That Arrow" Панданда конкурс!

Този конкурс започва утре - 12 септември и ще продължи 10 дена. Всеки ден аз ще публикувам снимка на стрелка, която може да бъде намерена из Панданда. Тези стрелки показват входа към следващата стая. Вашата задача ще е да разберете няколко неща - 1. къде се намира тази стрелка и 2. към къде посочва тази стрелка.

Объркани ли сте? Недейте! Ето и пример. Ето снимка на стрелка от Панданда. Първо трябва да се сетите къде се намира тази стрелка. Трябва внимателно да разгледате обстановката около тази стрелка и да решите дали наистина сте разбрали къде се намира. Когато я намерите, напишете някъде името на стаята, в която се намира. Тази например е в The Den.

Следващото нещо, което трябва да откриете е, на къде отива тази стрелка, ако я последвате. Това е много лесно-кликнете върху нея и вижте къде ще ви отведе. Тази стрелка ще ви отведе до Tree House Lobby. Ето, вече имате отговора - 1. The Den и 2. Tree House Lobby. Запомнете, тази стрелка е само за пример, тя не е част от конкурса!

След десетата стрелка, която аз съм постнал в моя блог, вие трябва да изпратите имейл на contest@pandanda.com. Вашето писмо трябва да изглежда така:

Arrow 1 a) стаята, където се намира. b) стаята, към която посочва.
Arrow 2 a) стаята, където се намира. b) стаята, към която посочва.
Arrow 3 a) стаята, където се намира. b) стаята, към която посочва.

...и така до стрелка номер 10. Естествено, на мястото на "стаята, където се намира" трябва да сложите името на мястото, където се намира, а на мястото на "стаята, към която отива" трябва да сложите името на мястото, към което отива.

Има лимит за едно изпращане на имейл за един Панданда акаунт. Имейли, които са били изпратени преди да се публикува последната стрелка, ще бъдат игнорирани. Имейлите трябва да бъдат изпращани на contest@pandanda.com не по късно от 11:59pm PST в Събота, Септември 23, 2012. Победителя ще бъде публикуван в блога ми Сряда, Септември 26, 2012.

Награди

Ще има 6 победителя от този конкурс:
-Първия верен, изпратен след десетата стрелка отговор ще бъде първия победител
-Другите 5 ще бъдат свободно избрани

Всичките шест победителя ще спечелят:
-шест месечен код за Елитно Членство
-5000 Панда Сила
-200 Панда Голд

За да изпратите отговорите си (помолете родителите си или някой по-възрастен да ви помогне)
-прочетете правилата. Участието ви в състезанието означава, че вие приемате правилата. Пълния лист с правилата може да бъде намерен тук. Ако сте под 13 години, моля помолете родителите си или по-възрастен от вас да прочете правилата с вас.
-попитайте своя родител или по-възрастен от вас да използвате имейла, с който сте регистриран в Панданда. Можете да видите какъв е имейла от тук.
-напишете "Follow That Arrow Contest" в полето за темата на имейла.
-напишете името на пандата си в писмото. Ето пример: "Panda Name: Paige."
-НЕ включвайте своето реално име, адреса, на който живеете, телефонния си номер или паролата
-пуснете писмото колкото по-бързо можете, но Панданда трябва да го приеме до Неделя,Септември 23, 2012 в 11:59pm
-можете да изпращате само по едно писмо от един акаунт
-вашето писмо трябва да изглежда така:
1. a) стаята, където се намира. b) стаята, към която посочва.
2. a) стаята, където се намира. b) стаята, към която посочва.
3. a) стаята, където се намира. b) стаята, към която посочва.
...до номер 10
-ако имате някакви въпроси, относно конкурса, моля задайте ги на този адрес: contest@pandanda.com. Заглавието на съобщението ви трябва да е "Questions About Follow That Arrow Contest Rules". Ще отговорим възможно най-бързо.

Утре аз ще публикувам първата стрелка от конкурса, за да започна официално конкурса. Надявам сте готови!

Забавлявайте се!
Хенри

П.С. - На мястото на Зинг тракера ще има тракер за конкурса. В него няма да пише къде се намира стрелката, за да не ви разваляме забавлението. В тракера ще има снимката, която Хенри е качил последно, за да ви улесним.

хохо Мечи



2 comments to "Follow That Arrow" конкурса започва утре!

  • Анонимен

    Много тъп конкурс .. по-тъп няма накъде ..

  • Честно казано, и аз съм на това мнение. Екипът на Панданда изобщо не се труди да направи качествен конкурс. Това да направя десет снимки и да ги кача в блога си и аз го мога...
    хохо Мечи

Leave a Reply