-->
(ако искате да рекламирате сайта си при нас, пишете ни тук)

Пламналият Горещ Червен Ден!

Здравейте, приятели!

Фестивала на Жътвата върви добре! Плашилото в Harvest Grove има специални подаръци за вас. Просто събирайте карамелизираните ябълки из Панданда и ги разменете за страхотни награди.

Ако имате домашен любимец дракон, уверете се, че сте взели Къщата за Дракони и че сте я сложили в къщата си. Дори можете да вземете повече от една, ако желаете! (и ако сте събрали достатъчно ябълки!)

Ако не сте забелязали, каталога за дрехи беше обновен събота с някои неща за завършване на лятото. Лятото постепенно си отива и времето ще започне да става все по-хладно, така че вземете полза от горещите Панданда дни и покажете някои летни дрехи.


Като говорим за горещо, аз реших този четвъртък ще бъде Пламналият Горещ Червен Ден! Прегледайте дрехите си и сложете Червената Боя и всичките си червени дрехи. След това се съберете с приятели и повдигнете температурата с тези червено-горещи дрехи!

Ако заснемете някои готини снимки, можете да ми ги изпратите на screenshots@pandanda.com със заглавие RED DAY. Аз ще избера най-червените и ще ги кача в блога ми.

Бъдете червени и горещи!
Хенри


хохо Мечи

Leave a Reply